3. Sayfa:
banner175
Dikkatsiz kamyon şoförü yolu bu hale getirdi, sonra da kaçtı
Olay sabaha karşı saat 03,30 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 700 metre bu şekilde yoluna devam eden araç sürücüsü virajı döndüğünde yaptığı şeyin farkına vardı. Yolda başka kimsenin olmadığını fark edince de arkasına bakmadan olay yerinden uzaklaştı.
 
Ancak ardından gelen sürücülerin canları tehlikeye girdi. Araçlar sanki bir buz üstünde gibi kaynaya başladı. Bazı ağır tonajlı araçlar ise sadece patinaj yaparak 1 metre bile ilerleyemedi. Ne olduğunu anlamaya çalışan sürücüler yol kenarına çekerek araçlarını stop ettirmek zorunda kaldı. Duyarlı sürücüler rampa başı ve sonunu tutarak gelen araçları uyardı ve durmalarını sağladı.
 
Bu sırada trafik ekiplerine de haber verildi. Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilerek yollar yıkandıktan sonra yol trafiğe açılabildi. (Kaynak: Mericulukus.tv)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku