3. Sayfa:
banner175
Diş hekimi Cem Eşber Baltacı motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Kaza, öğle saatlerinde Isparta-Eğirdir Karayolu üzerinde meydana geldi. Diş Doktoru Cem Baltacı yönetimindeki motosiklet, benzin istasyonuna giriş yapmaya çalışan otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü savruldu. Ağır yaralanan sürücüye olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale yapıldı. Sürücü tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
 
Baltacı’nın ölümü, Denizli sağlık camiasını ve yakınlarını yasa boğdu. Baltacı’nın bir motosiklet grubuyla Isparta’ya Pazar gezmesi için gittiği öğrenildi. Cenaze programı henüz netleşmedi.

Sağlık Müdürü Berna Öztürk ise, Batacı'nın ölümünü üzüntüyle öğrediklerini söylerken, "Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde görevli Diş Hekimimiz Cem Eşber Baltacı’nın trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku