3. Sayfa:
banner175
Eğitim gönüllüsünün mirasını FETÖ'ye dağıtmışlar
DENİZLİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİ
Denizli’nin İstanbul’da yaşayan ama doğduğu toprakları hiç unutmayan değerlerinden, merhum Osman Nuri Yılmaz mirasının tamamını kurduğu vakfa bağışlamıştı.
 
VAKFI ELE GEÇİRMİŞLER
Sağlığında Babadağ’a okuldan camiye birçok bina kazandıran Yılmaz’ın ölümündün sonra bu işleri yurutmesi için kurduğu Osman Nuri Yılmaz Vakfı’nın FETÖ’cüler tarafından içinin boşaltıldığı ortaya çıktı.
 
KENDİ DERNEKLERİNE AKTARMIŞLAR
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, iddiaları incelerken, vakfın mal varlığının 15 temmuz sonrası kapatılan derneklerden 6’sına dönem içinde aktarıldığını tespit etti.
 
BABADAĞ İMAMI ÇIKTI
Konuya ilişkin yürütülen soruşturmanın sonucunda derneğin müdürü aynı zamanda FETÖ’nün Babadağ İmamı ve Dernekler İl Müdürlüğü’nde görevli memurun da aralarında bulunduğu 8 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
 
ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN DAVA AÇILDI
Savcılık soruşturma sonucunu yazılı açıklama ile duyurdu ve halen 5’i tutuklu 8 zanlı hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyeliği suçundan Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde kaku davası açıldığını bildirdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku