3. Sayfa:
banner175
Eğlence mekanlarına kaçak alkol satışı yapan 7 kişi yakalandı
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 7 kişiyi takibe aldı.
 
Yeni yılın yaklaşması ile ilimizde sahte alkollü içkilerin yasa dışı yollarla taklit bandrol yapıştırılarak sağlık açısından uygun olmayan koşullarda piyasaya sürülmek istendiği, doğu illerinden ve İstanbul ilinden aracı şahıslar vasıtasıyla Denizli il merkezinde ve ilçelerde eğlence mekanlarına satış yaparak piyasaya kaçak sahte alkol sürülmek istendiği yönünde bilgiler alındı.
 
Operasyon kapsamında gerçekleştirilen aramalarda kırpılmış kumaş parçaları arasına gizlenmiş vaziyette alkol taşımacılığı yapan araçlar içerisinde satışa hazır halde kolilenmiş olarak ve kaçakçılık yapan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda yüklü miktarda farklı ebat ve şişelerde değişik markalarda kaçak alkol bulundu.
 
 
Operasyon kapsamında kaçak içki imalatı ve satışını yapmak isteyen şahıslara ait araç ve ikametlerde yapılan aramalarda 2 bin litre sahte içki, şişelenmiş vaziyette bin adet sahte içki, bin adet sahte bandrol, 300 litre kaçak sahte alkol üretiminde kullanılan sıvı madde, 270 litre etil alkol, 56 kilogram alkollü içki üretimi için kullanılan katkı maddesi yakalandı.
 
Kaçak malzemelerle ilgili yakalanan 7 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem, 4733 sayılı Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair kanun kapsamında idari para cezası uygulandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku