3. Sayfa:
banner175
Ekrem Başer: 'İş dünyasının TBMM'deki sesi olacağım”

Denizli'nin genç ve dinamik milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) ve Avrasya Yönetici Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AYSİAD)'ı ziyaret ederek Denizli sanayisinin gelişimine yönelik projelerini paylaştı. İlk olarak Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD)’ı ziyaret eden Ekrem Başer’e AK parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök de eşlik etti. DEGİAD Başkanı Hakan Urhan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, Denizli’nin Türkiye'nin önemli sanayi şehirlerinden biri olduğunu vurguladı. Kentin çok önemli bir üretim kenti olmasına rağmen, çok daha büyük potansiyeller taşıdığına dikkati çeken Başer, uzlaşma, diyalog ve üretimden gelen güç ile Denizli’yi çok daha önemli bir sanayi kenti haline getirmek için gayret edeceklerini paylaştı. Denizli sanayisinin TBMM'de güçlü bir şekilde temsil edileceğini söyleyen Başer, “İş dünyasının TBMM’deki sesi olacağım” dedi.

“En önemli yatırım insan kaynağına yatırımdır”

Denizli sanayisinin kalkınması için hep birlikte çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydeden Ekrem Başer, Avrasya Yönetici Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AYSİAD) ziyaretinde de Denizli'nin sanayi sektöründe öncelikli sorunlarından birinin nitelikli iş gücü eksikliği ve kalifiye personel ihtiyacı olduğunu söyledi. İş dünyası ve eğitim kurumlarının bir araya gelerek ihtiyaca yönelik çözümler üretmesi gerektiğini ifade eden Ekrem Başer,”Sektörün gelişimine yönelik en önemli yatırım insan kaynağımıza yatırım olmalıdır. Hükümetimiz bu konuda başta meslek liselerimiz olmak üzere mesleki eğitim kurumlarına büyük önem veriyor. Bizler de bu konuda Denizli’mizin ihtiyacı olan insan kaynağının yetişmesi adına daha fazla gayret edeceğiz diye konuştu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku