3. Sayfa:
banner175
Ekrem Başer tekstil işçilerini ziyaret etti

Ekrem Başer, 28. Dönem AK Parti Denizli Milletvekili adayı olarak 14 Mayıs seçimleri öncesi Denizli'deki tekstil firmalarını ziyaret ediyor. Uzunoğlu Tekstil, Egem Tekstil, Çiçek Tekstil, ve Gelin Tekstil gibi firmaları ziyaret eden Başer, işçilerle bir araya gelerek sektörün sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da ziyaretlerde Başer'e eşlik etti. Denizli’nin genç, iş insanı milletvekili adayı Ekrem Başer, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, tekstil sektörünün Denizli ekonomisi için çok önemli olduğunu belirterek, sektörün daha da gelişmesi için çalışmalar yapacaklarını söyledi. İşçilerle bir araya gelen Başer, onların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı. İşçilerin çalışma koşulları, ücretler ve iş güvencesi gibi konular ele alındı.

“Bu sektörü çok iyi biliyorum”

Denizli'nin tekstil sektörü açısından Türkiye'nin en önemli illerinden biri olduğunu vurgulayarak, sektörün gelişmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Ekrem Başer, "Türkiye'nin dünyanın sayılı ekonomileri yer alabilmesi için istikrara ihtiyaç var. Biz, yurt içinde gelir noktasında eşit bir şekilde faydalanmak, haklar ve özgürlükler açısından insana yakışır bir yaşam vaat ediyoruz. Denizli'nin tekstil sektöründe daha da ilerlemesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu sektörü çok iyi biliyorum, neler yapılması gerektiğinin farkındayım. Bugün de önemli tekstil firmalarımızı ziyaret ederek, işçilerimizle bir araya geldik ve sorunlarını dinledik. İnşallah, bu sektörümüzün daha da gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Denizlimizin çok daha iyi noktalara gelmesi adına hiç durmadan çalışacağız. Sizlerle birlikte kazanacağız" şeklinde konuştu. Başkan Zolan ve Milletvekili Adayı Başer, işçilerin sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalar yapacaklarını belirterek, sektörün daha da güçlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku