3. Sayfa:
banner175
Elektrik bakım aracı kaza yaptı; teknisyen öldü, şoför yaralandı
Kaza, saat 15.00 sıralarında Çivril’in Yamanlan Mahallesi girişinde meydana geldi. Elektrik direklerine bakım için sahada dolaşan şirket çalışanlarını taşıyan özel dizayn edilmiş 25 GD 824 plakalı araç bölgeye geldiğinde şoför Ahmet Ç. Direksiyon hakimiyetini kaybetti.
 
Devrilerek tarlaya sürüklenen araç tali yol üzerinde bulunan evin duvarını yıkıp, elektrik direğine çarptıktan sonra durabildi.
 
Kazada araç içinde şoför Ahmet Ç., teknisyen İsmet Poslu ve sağlık ekipleri ve itfaiyenin müdahalesiyle araç içinden çıkarıldı.
 
Ancak İsmet, aracın devrilen tarafında bulunduğundan ağır yaralanmıştı ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şoför Ahmet Ç’nin durumunun ağır olmadığı öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku