3. Sayfa:
banner175
Elektrik santralinden kablo çalan 2 kişi tutuklandı
İlçede bir elektrik santralinden kablo çalındığı ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı.
Santral ve çevresindeki 36 kamera kaydının incelenmesi sonucu 3 ayrı sahte plaka kullanılan hafif ticari araç ile bu araçtaki 3 şüphelinin eşkali tespit edildi.
Şüphelilerin yakalanmamak için köy yollarından gittiğini belirleyen ekipler, yaya olarak yaklaşık 40 kilometre lastik izi takip etti.
Zanlılardan Serdar D. (35) ile İzzet D. (16) Bursa, İbrahim Ç. (23) ise Diyarbakır'daki operasyonlarla gözaltına alındı.
Kente getirilerek sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Serdar D. ile İbrahim Ç, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, kabloların çalındığı anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.DENİZLİ (AA)
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku