3. Sayfa:
banner175
Eroin bağımlılığı tedavisinde kullanılan ilaç bile uyuşturucu olarak satılıyor
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nin son aylarda sıklıkla yaptığı operasyonlar, kentin duymadığı uyuşturucuların piyasada satıldığını ortaya çıkarıyor.
 
Son olarak Narko Timler, Atatürk Caddesi üzerinde bir süredir takip ettikleri yabancı uyruklu kişiyi durdurdu. Tabiyeti açıklanmayan zanlının üzerinden 75 adet Metadon (methadon) isimli ilaç bulundu. Zanlının sorgusunun ardından aynı cadde üzerindeki bir aparta baskın yapıldı yastık içine gizlenmiş tam bin 615 adet metadon yakalandı.
 
TEDAVİ ZEHRE DÖNÜŞÜYOR
Metadon isimli ilaç aslında eroin bağımlılığı tedavisinde kullanılıyor. Bağımlının yoksunluk çektiği dönemde ağrılarını dindirmesi için verilen ilaç, uyuşturucu satıcılarının gözbebeği. Çünkü bu ilacı ezip eroinle karıştırarak kullanan çok sayıda bağımlı bulunuyor.
 
KRİSTAL MET OPERASYONLARI
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen başka bir soruşturma kapsamında Fesleğen Mahallesi’nde Afgan uyruklu 3 kişinin kaldığı bir aparta baskın yapıldı. Aparttaki aramada 11 paket halinde 91 gram met kristal (metamfetamin) ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.  
 
KONTROL NOKTASINDAN KAÇAMADI
Pınarkent, polis kontrol noktasında durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Araçtaki iki kişi araçtan inmemek için direnince detaylı arama yapıldı ve tam 323 gram kristal met ve 12 gram eroin ele geçirildi.
 
Polisin bu çalışmaları sonucunda yakalanan 5’i yabancı uyruklu, 9 kişi adliyeye sevk edildi ve 8’itutuklandı. 10 kullanıcı hakkında da işlem yapıldı.


Denizli Polisi, yakaladığı ilaçlarla, Afrin'e selam göndermeyi de ihmal etmedi
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
hasan 4 yıl önce

metadon hap icin nekadar ceza var?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku