3. Sayfa:
banner175
Eroin operasyonlarında bozuk para detayı
Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Narkotik ekipleri Pamukkale ve Acıpayam’da iki ayrı operasyon yaptı. 656 gram eroin ile hassas terazinin ele geçirildiği operasyon sonrası 3 kişi tutuklandı.
 
Denizli polisi de Bağbaşı ve Dokuzkavaklar’da 8 zehir tacirinin evini bastı. Operasyonda yine eroin ve kristal meth (metamfetamin) ele geçiridi. Polis, bu operasyonda da çuval dolusu bozuk para ele geçirdi. Hatta, toprak bir testiyi kıran polis içinde binlerce bozuk para buldu.
 
 
BOZUK PARALAR
Bu iki operasyonda dikkat çeken bir detay gerçekten düşündürücü… Eroin torbacısının evinden bir çuval bozuk para ne arıyor? Bozuk paralarla ya çocukların ya da para denkleştiremeyen gençlerin alışveriş yaptığı sonucuna varmak hiç de zor değil. Torbacının evinden çıkan bozuk paralar, aslında yakalanan uyuşturucunun geldiği tehlikeli noktayı da özetliyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

kardeş boyna torbacı yakalandı haberi. nerede bunların reisleri onun haberi hiç yok
bataklık değil sinek avlanıyor sanırım. Allah polislerimize yardım etsin.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku