3. Sayfa:
banner175
Eşinin katlettiği Hafize Kurban için Denizlili kadınlar birlik oldu
2 çocuk annesi Hafize Kurban, geçtiğimiz Ağustos ayında, İncilipınar mahallesinde eşi Uğur Kurban (24) tarafından boğazı, göğsü ve karnından bıçaklanmış, 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti. Ailesinin organlarını bağışladığı Hafize Kurban’ın katili kocasının ilk duruşması başladı.
 
Cumhuriyet savcısının iddianamede, 'tasarlayarak eşini kasten öldürme', 'eşe karşı kasten yaralama', 'özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'kişisel verilerin kaydedilmesi" suçlarını işlediğini belirttiği koca Uğur Çoban’ın ağırlaştırılmış müebbet hapsini istiyor.
 
Aynahaber.net'in adliyeden aktardığına göre; Denizli 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, zanlı Kurban, Avukatı Hamdi Işıklı, Hafize Kurban’ın Avukatı Eylem Esra Yatar, Hafize Kurban’ın babası Mustafa Balık katıldı. Ayrıca çok sayıda kadın örgütü ve sivil toplum örgütü temsilcileri duruşma solonu sığmadığı için davayı adliye koridorlarından takip ediyor.
 
Duruşma öncesi adliye önünde gazetecilere açıklama yapan, Hafize Kurban'ın babası Mustafa Balık, “Yüce adalete inanıyorum, herkesin gerekeni yapacağına inanıyorum. Bu yüzden sakinliğimizi koruyacağız en ağır cezayı alması için uğraşacağız' dedi. Böyle insanların toplumda yeri olmadığını belirten Balık ' hukukçularımızın ve adaletin gerekeni yapacağına inanıyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku