3. Sayfa:
banner175
Eski belediye başkanının oğlu 60 yaşındaki adam, madde bağımlısı oğlu için çile çekiyor
Denizli aslında onu yakından tanıyor... ‘Madde bağımlısı genç evi yaktı... İntihara kalkıştı... Mahalleyi birbirine kattı’ haberlerinin baş kahramanı o... Oğlu U.K. yıllardır madde bağımlısı ve bu illetten bir türlü kurtulamadı. O da oğlu için büyük fedakarlıklar yaparak, kimseye zarar vermesin diye metruk evlerde yaşam mücadelesi veriyor.
 


BELEDİYE BAŞKANININ OĞLU, ESKİ FUTBOLCU
1974-77 yıllarında Acıpayam Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Kış’ın oğlu olan Zafer Kış ve torunu U.K. Denizli’de zor şarlarda yaşamaya çalışıyorlar. Uzun süre Acıpayamspor’da oyunculuk ve Teknik Direktör olarak görev yapan Zafer Kış, feryatlarının duyulmasını istiyor.
 
BAĞIMLI DEĞİL, KİŞİLİK BOZUKLUĞU VAR
Zafer Kış kendiledine uzanacak yardım elini bekliyor, “Madde bağımlısı Oğlum 8 ila 10 yıldır bu bataklığın içersinde, yaklaşık 5 ay önce Denizli Amatem  servisine tedavisi için yatırıldı. Bu süreçte kendisine ilaç tedavileri uygulandı. Oğlum içerideyken eğer taburcu olursa kalacağı yeri olmadığını beyan etmeme rağmen, madde bağımlısı değil, kişilik bozukluğu var dediler. Arife gününden bir gün önce oğlumu taburcu ettiler.
 


BİZE KÜÇÜK OĞLUM BAKIYOR
Tahmin ettiğim gibi oğlum  iyileşmemişti. Şuan Denizli'nin merkezinde sahibini dahi bilmediğim bir metruk evde yaşam mücadelesi veriyoruz. Şartlar çok kötü, diğer oğlum Hüseyin ise sadece günlük ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyor, Bize kimse ev vermiyor. Oğluma sadece ilaç tedavisi yeterli gelmiyor, psikolojik desteğe de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
 
SESİMİZE ORTAK OLUN
Bu çırpınışların bir amacı olmalı, gençlerimiz gözümüzün önünde kaybolup gitmesin. Lütfen gençlerimize sahip çıkalım. Lütfen bu ortak mücadelede, sesimize ortak olun?” diyor.
 
Kendilerine sahip çıkılmasını isteyen Zafer Kış, memleketleri Acıpayam’da sığınabilecekleri bir yuvaya ihtiyaçları olduğunu belirtti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku