3. Sayfa:
banner175
FETÖ Ablalarının iddianamesi hazır
Denizli Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü ve FETÖ’nün abla yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında aralarında Denizli’nin de bulunduğu 8 ilde operasyon yapılmıştı.
 
Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan soruşturmanın seyri hakkında yapılan yazılı açıklamada; operasyonun ‘Abla’ yapılanmasını deşifre etmek, örgütün haberleşme programı ByLock’u kullanan ve OHAL kapsamında kapatılan derneklerin üyelerine yönelik yapıldığı belirtildi.
 
Kırklareli, Adıyaman, Manisa, Antalya, Ankara, İzmir ve Kütahya illerini de kapsayan 8 ilde toplam 25 şüpheliye yönelik operasyanda aralarında Denizli’nin eski ablası E.Ç. ile yeni ablası F.N’nin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı, 8’i tutuklandı. 2 kişinin adli kontrol şartıla serbest bırakıldığı operasyonda 13 kişi halen firari...
 
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, ablalara yönelik iddianamenin hazırlandığını belirtirken, “Toplam 23 şüpheli hakkında, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyeliği suçundan, terör suçlarına bakmakla görevli Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne hitaben iddianame düzenlenmiştir” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku