3. Sayfa:
banner175
FETÖ duruşmasında; 4 tahliye ve zorla getirme kararı
2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin duruşma salonuna dönüştürülen Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'nde görülen, işadamlarının yargılandığı 33'ü tutuklu, 67 sanıklı davanın 4'üncü duruşmasına sanıklar, avukatları ve sanık yakınları katıldı. Duruşmada, avukatların taleplerini alan mahkeme heyeti, karar için oturuma ara verdi. Yaklaşık 2 saatlik aranın ardından heyet, ara kararını açıkladı. Mahkeme, tutuklu işadamları Ali Süt, Özkan Atik, Fahrettin Aytuğ ve İskender Damgacı'nın adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine karar verildi. Tahliye edilen işadamlarından Ali Süt, verdiği ifadesinde etkin pişmanlık yasasından faydalanmak istemiş ve örgütle ilgili çarpıcı ifadeler vermişti. 
 
Önceki gün görülen duruşmada sanıklardan Sezai Günalp'in avukatı Aykut Gökşin, davanın tanıklarından Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek'in mahkemede dinlenmesini isteyerek, zorla getirilmesi talebinde bulunmuştu. Mahkeme heyeti kararında, tahliyelerin yanı sıra Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek'in bir dahaki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.
 
Duruşma, 25 Ocak 2018 tarihine ertelendi.  DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku