3. Sayfa:
banner175
FETÖ iddianamesinde FETÖ'nün görünmeyen yüzü
Ajan filmlerinde görmeye alışık olduğumuz talimatı okuduktan sonra yenilen kağıtlar FETÖ iddianamesine girdi.
 
10 AVUKATI İDDİANAMESİ
Denizli Cumhuriyet Savcılığı, 15 Temmuz sonrası FETÖ yapılanmasına yönelik olarak Denmizli Barosu’na kayıtlı 10 avukat hakkında işlem başlatmıştı. Gözaltına alınan 9 avukattan 7’si tutuklanmış, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Biri ise hala aranıyor.
 
TESPİTLER VAR
Savcılığın açtığı 34 kamu davasından biri olan bu davanın iddianamesi tamamlandı. Denizli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nin kabul edip dava açtığı iddianamede FETÖ’nün çalışma şekliyle ilgili tespitler bulunuyor.
 
EN ZEKİLERİ SEÇİYORLARMIŞ
Bunlardan en önemlilerine arasında talimat gelen kağıdın yenilmesi. Üsvtünden talimat alan FETÖ üyesinin kimsenin görmemesi için yiyerek yok ettiği kağıtların yanı sıra okullara alınacak öğrencilerin öğrencilerin IQ testine tabi tutulduğu da belirtiliyor. Böylelikle örgüt okullarına en zeki öğrencilerin seçildiği belirtildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku