3. Sayfa:
banner175
Firari suç makinesi balkondan kaçarken yakalandı
Nitelikli Dolandırıcılık ve Kredi Kartı sahteciliği suçlarından yakalanan ve cezaevinden iki yıl önce firar eden; 25 yıl kesinleşmiş, 20 yıl da onay bekleyen, 19 ayrı dosyadan aranması olan 25 bin TL de para cezası bulunan 30 yaşındaki Emral Ü., JASAT Timleri tarafından nefes kesen bir operasyonla yakalandı.
 
JASAT Timlerinin yerini tespit ettiği Emral Ü.’nün saklandığı 15 Mayıs Mahallesinde bulunan eve KOM Ekipleri ile operasyon düzenledi. Jandarmayı gören Emral Ü, balkondan atlayarak kaçmak istedi. Evin etrafını saran Jandarma ve KOM ekipleri buna fırsat vermedi ve 30 yaşındaki zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan incelemede iki ayrı sahte kimlik bulan ekiper, evde yaptığı aramada ise tarihi eser buldu.
 
Şahıs, ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Tamamı dolandırıcılık suçundan sabıkalı Emral Ü., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emral Ü. adliyede çıkarıldığı mahkemece yeniden cezaevine gönderildi. (Mericulukus.tv)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku