3. Sayfa:
banner175
Fırtınanın saatteki hızı 70 kilometreyi buldu
Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; Denizli’de sabaha karşı başlayan fırtına etkili oldu. Saatteki hızı 67 kilometreye kadar çıkan fırtına nedeniyle kentte hasar meydana geldi. Bazı binaların çatısı uçarken, özellikle, kent merkezinin daha yüksekte kalan mahalleleri olan Merkezefendi ilçesi sınırlarında etki daha da yüksekti. Bazı ağaçlar belinden kırıldı, bazıları kökünden söküldü, çatılar ve reklam tabelaları ile tenteler uçtu.
 
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ EKİPLERİ ÇALIŞTI
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da ilçedeki ağaç ve tabela devrilmelerine karşı 30 kişilik ekip ve 10 iş makinesinin sabahın erken saatlerinde çalışmalara başladığı ve olumsuzlukların düzeltildiğini söyledi.
 
PAMUKKALE’DE YURT ÇATISI UÇTU
Pamukkale’de aynı avlu içinde bulunan Cumhuriyet Anadolu Lisesi yurdunun çatısının bir bölümü Anafartalar Meslek Lisesi’nin bahçesine düştü. Bir evin çatısı arazi tipi aracın üzerine saplandı, kiremitler ortalığa saçıldı. Ayrıca ilçede 20’ye yakın ağaç da ya kökünden söküldü ya da kırıldı.








banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku