3. Sayfa:
banner175
Genç öğretmen kaza kurbanı
Kaza bu saban saat 08.00 sıralarında Sarayköy ilçesi Osman Akça Kavşağında meydana geldi. Özel bir okulda din kültürü öğretmeni olarak çalışan 24 yaşındaki Ali Şen, idaresindeki 45 HD 0531 plakalı otomobille işe gidiyordu. Osman Akça kavşağına geldiğinde yoğun sis nedeniyle kırmızı ışıkta duran yolcu minibüsünü son anda fark eden genç öğretmen frene basıp direksiyonu kırdı.
 
Önce minibüse, ardından da bariyerlere çarpan Şen, tahminlere göre emniyet kemeri olmadığı için camdan fırladı ve kendi otomobilinin altında kalarak yaşamını yitirdi.
 
Olay yeri incelemesinden sonra Ali Şen'in cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılacağı ardından memleketi Manisa'ya gönderileceği  bildirildi.  Emniyet güçleri 24 yaşındaki gencin ailesini arayıp acı haberi verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku