3. Sayfa:
banner175
Gözaltındaki iş adamlarından 28'i daha tutuklandı
Denizli Cumhuriet Savcılığı’nın yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturmasında açılan 67 sanıklı davanın devamı niteliğindeki soruşturmada 89 iş adamı gözaltına alınmıştı.
 
28’İ DAHA CEZAEVİNDE
İş adamlarından itirafçı olmayı kabul eden zanlı dışında kalan kişiden 33’ünün tutuklandığı gözaltılardan 29’u daha adliyeye sevk edildi. Bir zanlının sağlık durumunun iyi olmaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı gruptan 28 iş adamı tutuklandı.
 
TUTUKLU SAYISI 61 OLDU
Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlıların sayısı 63’e yükseldi. Bu şüphelilerden 61’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli etkin pişmanlık yasasından yararlandı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 şüphelinin de sağlık nedenleri göz önünde bulundurularak, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmasına karar verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku