3. Sayfa:
banner175
Güngör: 'AK Parti 2023'te daha güçlü olacak
Denizli’de hafta sonunda gerçekleştirilen eğitim programı ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Teşkilat Akademisi’nin teşkilat mensuplarının yeteneklerini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimlerde, 81 ilde 92 bin 667 teşkilat mensubuna ulaşmayı hedeflediğini söyledi.
 
Teşkilat Akademisi eğitimlerinin, "AK Parti ile Demokrasi Yolculuğu", "Savunma Sanayi", "Teknoloji, Ulaştırma", "Teşkilatın El Kitabı", "Reformcu AK Belediyecilik", "Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye", "Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar", "AK Değerler", "Siyasal İletişim ve Yeni Medya", "Etkili İletişim ve Motivasyon" başlıklarından oluştuğunu anlatan Güngör, toplantıların AK Parti Denizli teşkilatına önemli katlı sağladığını ifade etti.
 
Güngör, “Güçlü teşkilatın neferleri olarak 2023’ü selamlıyoruz. Zihnimizi ve heyecanımızı tazeledik, mücadelemizi büyüterek sürdüreceğiz. Birbirinden değerli konuşmacıların bilgi ve tecrübelerini paylaştığı eğitim akademimizde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ dedik. AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen, teşkilat mensuplarımızın katılımları ile gerçekleşen, teşkilat eğitim programına kar, kış, soğuk demeden katılım sağlayan ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku