3. Sayfa:
banner175
Güpegündüz silah zoruyla tecavüz eden genç tutuklandı
Olay, genç kızın polise gitmesiyle açığa çıktı. İnternet üzerinden kıyafet satarak eğitim masraflarını çıkarmaya çalışan 24 yaşındaki Pamukkale Üniversitesi öğrencisi B.D, kendisinden kıyafet satın alan Soner E.’ye kıyafetleri teslim etmek için saat 13.00 sıralarında Atatürk Caddesinde buluştu.
 
Kıyafetleri, yakındaki ablasına deneteceğini söyleyen Soner, genç kızı otomobiline bindirdi. Biraz ilerledikten sonra da silahını çıkarıp kızı kaçırdı. Genç kızı Karakurt’ta Gökpınar baraj gölü yakınlarına götüren Soner, silah zoruyla kıza tecavüz ettikten sonra Dokuzkavaklar Mahallesi’nde bırakıp kaçtı.
 
Genç kız hemen polise giderek durumu anlattı. MOBESE kayıtları ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Soner’i kısa sürede yakaladı. Adliyeye sevk edilen genç tutuklandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
kamil çörekci 7 yıl önce

ifşa edin şerefsizi herkes bilsin

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku