3. Sayfa:
banner175
Halil Öter, İzmir'de cezaevine kondu

Denizlililerin yakından tanıdığı, isimlerinden Üzeyir Öter’in kardeşi Halil Öter İzmir’de yakalandı. İzmir’de özel yetkili mahkeme tarafından 2012 yılında adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezası verilen ancak bu karar Yargıtayca bozulan Halil Öter, çete oluşturmak suçundan hakkında kesinleşen ceza nedeniyle aranıyordu. Öter’in yılbaşı gecesi Çeşme’ye giderken yakalandığı ve Aliağa T Tipi Cezaevi’ne konulduğu öğrenildi.
 
‘DOSYAYI FETÖ’CÜ MÜDÜR HAZIRLADI’
Öte yandan Denizlinabzi.com’a konuşan Öter ailesinin yakını inşaatçı Mehmet Demir, başka .in konuşa dikkat çekti. Demir, Öter’in dosyasını hazırlayan dönemin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi Müdürü Erdal D.’nin şu anda FETÖ üyesi olmaktan tutuklu bulunmasına dikkat çekerek müşteki konumundaki kişinin maşa olarak kullanıldığını öne sürdü.
 
BELGELER DÜZMECE
Demir, “Halil Öter’den işleri için kullanmak üzere borç alan Güven K. Bu borcu ödememek için bu kumpasta adeta maşa olarak kullanılmıştır. Güven ‘Halil Öter benim camımı kırdı, demiş. Mahkeme, böyle basit bir olayı bile çete suçuna sokarak 84 yıl hapis cezası vermiştir. Dayanak olarak gösterilen belgeler ise tümü ile düzmecedir. Halil Öter'i tüm Denizli tanır. O, sokak serserileri gibi eline taş alıp cam kıracak biri değildir. Bir milyon nüfuslu Denizli'de bu iddiaya inanacak 10 kişi bulamazsınız...
 
FETÖ’NÜN MAĞDURUYUZ
Zaten düzmece belgeleri hazırlayan ve Güven isimli şahsı bu oyuna dahil eden dönemin organize şubede görevli polisleri halen FETÖ yöneticiliğinden dolayı cezaevindeler. Yani Halil Öter aslında FETÖ'nün ilk mağdurlarından biridir. Çünkü Halil Öter Atatürkçü, yurtsever ve korkusuz bir iş adamıydı. Evet Halil Öter daha önce bazı suçlara karışmış olabilir. Ancak Bu suçların cezasını çekmiş ve tamamlamıştır” dedi.
 
Demir, 19 Ocak’ta bir duruşma daha olacağını hatırlatarak, kumpası kuranları vicdanlı olmaya çağırdı.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku