3. Sayfa:
banner175
Hastane önünde silahlı kavga
Sırakapılar Mahallesi, Şehit Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi bacağından vurularak yaralandı. İddiaya göre, B.Ö. ve B.Y.K. isimli iki şahıs Denizli Devlet Hastanesinin karşısında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı.
 
Çıkan kavga esnasında B.Ö. isimli kişi yanında bulundurduğu silah ile B.Y.K.’ya ateş etti. Silah sesinin gelmesiyle birlikte ortalıkta bir anda karıştı. Vatandaşlar durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi. Ayrıca olay yerine bir de sağlık ekibi sevk edildi. Silah ile karşısındaki şahsı yaralayan B.Ö. olay yerine gelen emniyet güçlerine teslim oldu. Bacağından yaralanan B.Y.K. ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. B.Y.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. B.Ö. ise ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Meydana gelen olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Meriçulukus.tv)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

teksas a döndü şehir. sürekli silahlar çekiliyor. polis bile bu kadar silah kullanmıyor.
sosyal hayattaki sorunlardan kanundaki boşluklardan kimse bahsetmiyor. parti ile yatıp kalkıyor herkes.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku