3. Sayfa:
banner175
Havalimanında 1 kilo 580 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi
Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, havalimanında durumunda şüphelendikleri İran'ın başkenti Tahran'dan gelen İran uyruklu N.H. (58) ve A.A'yı (68) durdurdu. 

Yolculara ait sırt çantası narkotik dedektör köpeği "Yappa" tarafından arandı, valizler de X-ray cihazıyla kontrol edildi. 

Yapılan aramalarda çanta ve valiz içine gizlenmiş 5 poşet içinde, tablet halinde 1 kilo 580 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Ekipler 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Bu arada şüphelilerle temas halinde olduğu tespit edilen İran uyruklu H.F. (59) ile M.T. (51) de belirlenen adreste yakalandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan N.H. ile A.A. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer iki zanlı ise adli kontrol şartı ve yurt dışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı. DENİZLİ (AA)

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku