3. Sayfa:
banner175
İçerisinde ameliyat bile yapılan ambulansı yaktılar
Mericulukus.com’un haberine göre; gece yarısında maddi bağımlısı olduğu bilinen fakat henüz ismi açıklanmayan bir kişi gizlice Hastane ambulansının bekletildiği garaja girerek yanında getirdiği tiner ile değeri yaklaşık 1 Milyon TL olan Denizli’nin tek tam donanımlı ve içerisinde ameliyat bile yapılabilen ambulansı kundakladı.
 
Yine iddiaya göre 112 acil servisi arayan şahıs önce bıçaklama olayının olduğunu söyleyerek sahte bir ihbar da bulundu. Olayı duyan ekipler istasyonda bekletilen diğer 112 acil ambulansı ile olay yerine hareket ettiğinde 112 istasyonunun boşaldığını anlayan kişi bunu fırsat bilerek istasyon garajında bekleyen tam donanımlı ambulansın yanına geldi. Yanında getirdiği yanıcı maddeler ile ambulansı ateşe verdi.
 
Garajdan gelen dumanları tesadüfen fark eden vatandaşlar olayı 112 ihbar hattına bildirdi. Hemen itfaiye ekipleri harekete geçti ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri titiz bir çalışma ile yanan ambulansı söndürerek soğutma işlemi uyguladı ama ambulans büyük hasar aldı. Olayı gerçekleştiren şahıs ise eylemini yaptıktan sonra kaçtı. Kameralara takılan şahsın yakalanması için emniyet güçleri çalışma başlatırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku