3. Sayfa:
banner175
İki ayrı kazada 7 kişi yaralandı
OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 3 YARALI
Beyağaç ilçesinde şarampole yuvarlanan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Kayaca Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Ataklı yönetimindeki 03 RB 527 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkıp, kayalıkların bulunduğu şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan yaralı 3 kişi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Sürücü Ahmet Ataklı ile yanındaki Mehmet Cüce ve Celalettin Arılık, ambulansla Kale Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 
 


TAKLA ATAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI
Güzelpınar’daki Kaza, saat 18.00 sıralarında, Irlıganlı yolu üzerinde meydana geldi. Ahmet Varol yönetimindeki 20 PA 515 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu savrulup, takla attı. Şarampole devrilen otomobil, yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi.
 
İhbar üzerine bölgeye 112 Acil, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan yaralılar, sürücü Ahmet Varol ile Kezban, Berat ve Hatice Varol itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. 
DHA
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku