3. Sayfa:
banner175
İki kız çocuğuna istismar suçlamasıyla tutuklandı
Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi'nde oturan ve daha önce görev yaptığı sağlık memurluğundan, dolandırıcılık iddiası üzerine hakkında açılan soruşturma üzerine ihraç edilen Dursun Ö.’nün yaptığı öne sürülen cinsel istismar, 5 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisinin kızı D.A.'nın okulda rehber öğretmenine yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı.
 
D.A.'nın, Dursun Ö.'nün kendisiyle 2 yıl boyunca cinsel ilişkiye girdiğini söylemesiyle rehber öğretmen olayı polise bildirdi. Soruşturma başlatan polis, Dursun Ö.yü 2 hafta önce yakalayıp, gözaltına aldı. Dursun suçlamayı kabul etmedi.
 
D.A.'nın ifadesinde, 2 yıl boyunca cinsel istismara uğradığını, daha sonra da yaşıtı olan komşusunun kızı M.S.'ye aynı şekilde cinsel istismarda bulunulduğunu söylediği belirtildi. İki kız öğrencinin ayrıca, Dursun Ö'nün, kendileriyle birlikte olurken telefonla o anların görüntüsünü çektiğini de söylediği belirtildi. Dursun Ö.’nün M.S.'ye istismarda bulunurken D.A.'ya görüntü çektirdiği, D.A.'yla birlikte olurken de M.S.'ye görüntü çektirdiği de öne sürüldü.
 
Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Dursun Ö. çıkarıldığı mahkemece iki kız çocuğuna cinsel istismar suçundan tutuklandı.
 
Öte yandan Dursun Ö.nün çektirdiğini söylediği o görüntülere telefonunda rastlanmadığı belirtildi.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku