3. Sayfa:
banner175
İki sapık, iki kızı kaçırmaya yeltendi
İlk olay sabah saat 05.00 sıralarında Çamlaraltı Mahallesi 6083 sokakta meydana geldi. Haberdenizli.com’un haberine göre; 23 yaşındaki üniversite öğrencisi yolda yalnız ve yaya olarak yürürken yanına gri bir otomobildeki iki kişi yaklaştı.
İki kişi kızı otomobile bindirmeye çalışırken, genç kız çığlıklar atarak yardım istedi. Çığlıklara vatandaşların tepki vererek bağırmaları üzerine iki kişi otomobile binerek kaçtı.
 
KIZ KARETECİ ÇIKTI
Denizlihaber.com’un haberine göre saat 05.30 sıralarında aynı gru otomobil başka bir kızı daha kaçırmaya yeltendi. Üniversite yerleşkesi yakınlarındaki bir yurttan evine giden genç kıza aynı kişiler saldırdı.
Karateci olduğu öğrenilen genç kız, kendisini otomobile bindirmek isteyenlerle mücadele etti. İki sapık, genç kızı kaçıramayacaklarını anlayınca kaçtı.
 
ŞİKAYETÇİ OLDULAR
İki genç kız da olayın hemen ardından polise giderek şikayetçi oldu. Polis, MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ibrahim 7 yıl önce

güzel bir dayağı hak etmişler

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku