banner175
Ekrem Başer: Yapacak daha çok işimiz var
Başarılı iş insanı, Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında Aktepe ve Karşıyaka mahallelerini ziyaret etti. Bölge halkıyla bir araya gelen Başer, AK Parti’nin 2002’de iktidara gelmesinden bu yana Denizli’nin kaderinin tamamen değiştiğini söyledi. Ekrem Başer ilk olarak Karşıyaka Mahallesini ziyaret ederek hemşehrileriyle buluştu. Burada Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesinin yatırımlarıyla mahallenin çehresinin tamamen değiştiğini söyledi. Başer, “Geçmişte bu bölgeye girilmez, kimse uğramaz, seçimden seçime siyasiler gelir oy isterdi. AK Parti ile birlikte bölgenin makus kaderi değişti, başta hükümetimizin, Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Pamukkale Belediyemizin hayal bile edilemeyen hizmetleri geldi. Şükürler olsun ki tamamen çehresi değişti, cazibe merkezi oldu” dedi.
“Denizli’miz nereden nereye geldi”
Aktepe Mahallesi’nde de hemşehrileriyle buluşan Ekrem Başer, yapılan yatırımların mahalle halkı tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandığını ifade ederek, "Mahallemizde ve şehrimizde birçok çalışma yapıldı. Başta altyapı yatırımları, yollarımız, kaldırımlarımız, parklarımız, yeşil alanlarımız, spor alanları, ulaşım yatırımları, sosyal destekler ve diğer birçok hizmetimiz geldi. Bölge halkımızın yaşam kalitesi arttı. Kısacası Denizli’miz nereden nereye geldi.  AK Parti ile parmakla gösterilen bir kent haline geldik ancak yapacak daha çok işimiz var " dedi. Başer ayrıca, seçildiği takdirde Denizli'nin gelişimi için büyük bir gayretle çalışacağını ve halkın refahı ve mutluluğu için her türlü fedakârlığı göstereceğini belirtti. Yapılan çalışmaların mahalle halkının yaşam kalitesini arttırdığına dikkat çeken Başer, "AK Parti olarak, halkımızın refahı için her zaman çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Denizli'mizi her alanda daha da ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku