3. Sayfa:
banner175
İşyerinde silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Bakırlı Mahallesi Örnek Caddesi girişindeki motosiklet tamircisinde meydana geldi. Motosiklet tamiri yüzünden iş yeri sahibi Deniz Çağlar A. ile müşteri Rıdvan Dertop arasında bir süre önce tartışma yaşandı. İddiaya göre, Dertop bu olaydan sonra, motosiklet tamirhanesi kapalıyken, iş yerine tabancayla ateş etti. Hakkında polis tarafından işlem yapılan Rıdvan Dertop, gece bir kez daha iş yerine gitti. Yanında tabancası bulunan Dertop, motosiklet tamircisi Deniz Çağlar A. ile konuşmaya başladı. Bu sırada çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Rıdvan Dertop, Deniz Çağlar A.'yı her iki bacağından da tabancayla vurarak yaraladı. Tabancasıyla karşılık veren Deniz Çağlar A. da Dertop'u vücudunun 8 yerinden ağır yaraladı.
 
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rıdvan Dertop, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bacaklarından yaralanan Deniz Çağlar A. ise Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
 
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
DHA / Ramazan ÇETİN
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku