3. Sayfa:
banner175
Jandarma bir baron 25 torbacı yakaladı
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezi başta olmak üzere Bozkurt, Çardak, Honaz ilçeleri ile Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik 6 ay önce teknik ve fiziki takip başlattı. Liderliğini O.K..nin yaptığı ve 'torbacı' olarak bilinen ve okulların önünde de uyuşturucu sattırdığı belirlenen kişiler, tek tek tespit edildi.
 
 
Ardından, 11’i jandarma 17’si polis bölgesindeki28 adrese 300 jandarma ve polisle baskın yapıldı. Aramalarda 0,2 gramlık paketlere bölünmüş ve ‘fişek’ diye bilinen paketlerde 31 gram eroin, aslında bağımlılık tedavisinde kullanılan ama özellikle eroin bağımlılarının damardan altıkları ya da dumanını içtikleri bir ilaçtan 84 adet ile eroin ve kristal meth gibi uyuşturucuların dumanını almaya yarayan özel yapılmış cam malzemelerden 8 adet ele geçirildi.
 
Çok sayıda silah ve merminin de bulunduğu operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Bir kişi hala aranırken, arananlardan 2’sinin cezaevinde olduğu belirtildi.

OPERASYONU NASIL OKUMALI? 

Ancak bu operasyonda atlanmaması gereken hususlar var. Bunlardan biri, daha önce Kocabaş’ta yürütülen uyuşturucu ticareti, jandarmanın ısrarlı baskınlarıyla engellendi. Artık burada uyuşturucu satamayanlar, kentin daha doğusuna tezgah kuruyorlar.
 
Kocabaş’tayken kent merkezindeki bağımlılara da satan tacirler Bozkurt’ta Çardak’a kime uyuşturucu satıyor, diye düşünülebilir. Bu soruya da çökertilen şebekenin sadece eroin sattığı detayı cevap veriyor. Çünkü son birkaç yılda bağımlılık yapan ve bırakılması çok zor olan eroine alışan bölge gençleri zehir tacirlerinin bir numaralı müşterisi… 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku