3. Sayfa:
banner175
Jandarmanın motosiklet denetiminde kusuru bulunanın gözünün yaşına bakılmadı
İl genelinde eş zamanlı olarak 117 jandarma personelinin katılımıyla yapılan denetimde motosikletlerin plakasının bulunup bulunmadığı, muayenesi, sigortası ve ışık donanımı, sürücülerin sürücü belgesi olup olmadığı, kask kullanılıp kullanılmadığı kontrol edildi.
 
Toplamda 1.309 motosikletin kontrol edildiği uygulamada 145 sürücüye 105 bin 814 TL para cezası uygulandı, 51 motosiklet ise trafikten men edilerek otoparklara çekildi.
 
Tescil edilmemiş, plakası bulunmayan motosikletlerin çalınmasının, çalıntı olarak alıp satılmasının, her türlü suç işlenmesinde kullanılmasının daha kolay olduğunu belirten yetkililer vatandaşlarımızın bu hususta daha hassas davranmalarını, araçların tescilini, fenni muayenesini ve sigortasını yaptırmasını, ışık donanımlarını sık sık kontrol ederek arızalarını gidermelerini, motosikletlere arkadan çarpma şekilde meydana gelen kazaların ışık donanımı arızasından da kaynaklandığını bildirdi.
 
Jandarmadan yapılan açıklamada kent genelinde de motorlu bisiklet ve motosiklet kazalarının yoğun olarak meydana geldiğini, kask kullanmayan sürücü ve yolcuların ciddi şekilde yaralandıklarını ya da hayatını kaybettiklerini, standartlara uygun kask kullanımının ölüm ve ciddi şekilde yaralanmaları % 45 oranında azalttığını belirten yetkililer özellikle küçük yaşta çocuklarımız ile sürücü belgesi olmayan şahısların bu araçları kullanmamalarını belirterek, bu husustaki denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini söyledi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku