3. Sayfa:
banner175
Kablo firmalarından maskeli hırsızlığa 3 tutuklama
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Tavas, Honaz ve Acıpayam ilçelerindeki 5 kablo firmasından hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı. İş yerlerindeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, hırsızlık yapan ve yüzlerini kar maskesiyle gizleyen 3 kişiyi tespit etti. Hırsızların iş yerlerindeki büyük makaralara sarılı bakır kabloları yuvarlayarak, götürdükleri kamera kayıtlarında görüldü. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen İsa A. (30), Muhacir Ö. (34) ve Gökhan S.'yi (28) salı günü Tavas'ın Solmaz Mahallesi'nde yakalayarak, gözaltına aldı.
Evlerinde yapılan aramalarda; hırsızlıkta kullanılan kar maskeleri ve eldivenler, firmalardan çalınan 150 bin lira değerinde bakır kablolar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Sorgularının ardından çarşamba günü adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
DHA / Ramazan ÇETİN- Hüseyin BAYBARS

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku