3. Sayfa:
banner175
Kaçırdıkları emeklinin parasını gasp eden 3 şüpheli tutuklandı
Olay, geçen 17 Eylül'de, Merkezefendi İlçesi Üçler Mahallesi'nde meydana geldi. İşçi emeklisi Süleyman S.'yle bir süredir birlikte olan H.Ö. (32), iddiaya göre, hurdacılık yapan arkadaşları G.K. (28) ve C.Ş.,(29) ile birlikte Süleyman S'nin parasını almak için plan kurdu. Süleyman S.'nin evinde altın ve para olduğunu sanan H.Ö., G.K. ve C.Ş., planı uygulamaya geçirdi.
 
17 Eylül gecesi Süleyman S.'yi arayan H.Ö., birlikte olmak istediğini, evin önünde beklediğini söyledi. Sokağa çıkan Süleyman S., evin önünde bekleyen otomobildeki G.K. ve C.Ş. tarafından zorla araca bindirildi. Evinin önünden kaçırılan Süleyman S., dağlık alanda zanlılar tarafından tekme tokat dövüldü.
 
Süleyman S.'nin evinin anahtarını alan iki zanlı, evdeki 2 bin 850 lira ile televizyon ve buzdolabını alarak dışarı çıktı. Zanlılar daha sonra Süleyman S.'yi, evinin yakınında otomobilden ağır yaralı halde indirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans Süleyman S.'yi Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
 
Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Süleyman S., 10 gün hastanede tedavi gördü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Süleyman S.'yi kaçıranların kimliklerini tespit edip, yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı da tutuklandı.
(Ramazan ÇETİN/DHA)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku