3. Sayfa:
banner175
Kalp yetmezliği bulunan 19 aylık Eylül daha fazla direnemedi
Denizli’de doğuştan kalp yetmezliği ile mücadele eden ve 19 aylıkken durumu iyice ağırlaştıktan sonra Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi yoğun bakım ünitesine alınan minik Eylül Eyiden, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arzu ve Özgür Eyiden çiftinin ilk bebekleri olan Eylül, henüz 35 günlük olunca nefes alamadığı için acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Kalbi sürekli olarak büyüyerek genişleyen, genetik ve kronik bir kalp hastalığı olan “Dilate Kardiyomiyopati” teşhisi konan minik Eylül, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’ne yaşama tutunmak için mücadele vermeye başladı.
 
Minik Eylül’ün yaşaması için tek şansın ise kalp nakli olduğu belirtildi. Aile ise sonunda çaresizce evlerine dönerek minik kızlarının tedavisine ilaç ile devam etmek zorunda kaldı. Sağlık kontrolleri devam eden minik Eylül, 19 aylık olunca durumu iyice ağırlaştı.
 
Yeniden Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’ne kaldırılan Eylül, yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Minik Eylül, dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’nden Denizli’ye götürülen Eylül Eyiden, ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verildi. (Haber: Hasan Durna)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku