3. Sayfa:
banner175
Karaman'da kadın 8 yaşındaki kızını rehin aldı
Olay sabah saat 08.00 sıralarında Karaman Mahallesi 1719 Sokak’taki bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi. Kızıyla yalnız yaşadığı öğrenilen M.T, 8 yaşındaki kızı H.E.’yi ve kendisini mutfağa kilitledi.
 
Küçük kızın çığlıklar atması üzerine olay yerine polis çağrıldı. Apartmandan içeri giren polis, daireye giremeyince kapıdan, kadını ikna etmeye çalıştı. Başarılı olamayan polis itfaiyeden yardım istedi.
 
Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin dayadığı merdivenden mutfağa çıkan balkona inen polisler, yine iknada başarılı olamayınca kapıyı kırıp içeri girdi.
 
Polis, sinir krizi geçirdiği sanılan kadını etkisiz hale getirdi. Büyük korku yaşayan ve çığlıklar atan küçük çocuk ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
 
Genç annenin psikolojik sorunları bulunduğu öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku