3. Sayfa:
banner175
Kardeş cinayetinde, baba da gözaltına alındı

Çivril’de 3 kardeş arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda H.Ç. kardeşleri Bayram Ç. ve Mehmet Ç.yi silahla yaralamış, olaydan sonra hastaneye kaldırılan Bayram Ç. kurtarılamamıştı.
 
Cinayetin ardından gözaltına alınan H.Ç.nin verdiği ifade üzerine baba Z.Ç. de gözaltına alındı. Baba ve oğulun emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
 
Kardeşi tarafından öldürülen Bayram Ç. yarın mahalle mezarlığında toprağa verilecek. Yaralı Mehmet Ç'nin tedavisi ise sevk edildiği Denizli Devlet Hastanesi’nde sürüyor.
 
OLAY
Çivril’in Kızılcasöğüt Mahallesi'nde dün, Mehmet Ç. (38) ve kardeşi Bayram Ç. (34) evlerinde silahla yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ağabeyi ve kardeşini tabancayla yaraladığı öne sürülen H.Ç. ise gözaltına alınmıştı.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku