3. Sayfa:
banner175
Karısı ve kuzeni ile bir olan adam, öz annesinin evinden çelik kasa çaldı
Olay, Kale ilçesi Habibler Mahallesi’nde meydana geldi. Evinden dışarı çıkan 75 yaşındaki Gülsüm M. geri döndüğünde evindeki çelik kasanın yerinde olmadığını fark etti. Yaşlı kadın durumu hemen Jandarmayı arayarak bildirdi. Devreye JASAT Ekipleri girdi. Evde ve çevrede yapılan detaylı incelemede JASAT ve Kale İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri kısa sürede delillere ulaştı ve Gülsüm M.’nin öz oğlu 45 yaşındaki Turgut M. ve gelini 40 yaşındaki Serpil M.’yi ifadesini almak üzere gözaltına aldı. Yapılan soruşturma esnasında Turgut M. ve Serpil M., annelerinin kasasını çaldıklarını itiraf etti. Olayı derinleştiren Jandarma Ekipleri ayrıca Turgut M.’nin kuzeni 42 yaşındaki Ali M.’nin de işin içerisinde olduğu ve hırsızlık esnası ile çelik kasanın gölete atılmasında yardımcı olduğunu belirledi.
 
Alınan bu itiraflar dahilinde, şahısların çelik kasayı çaldıktan sonra üst bölmesini oksijen ve çeşitli araç gereç kullanarak açtıkları ve içerisinde ki 12 bin TL’yi aldıkları öğrenildi. Hırsızlık şüphelilerinin kasanın alt kısmını ise açamadıkları kasa bulununca ortaya çıktı. Kasanın içindeki parayı alan şahıslar daha sonra bir araçla kasayı Tavas ilçesindeki Çalıköy Baraj Gölüne götürüp burada suya attıkları belirlendi. Kasayı attıkları yerde çalışma yapan Jandarma Ekipleri, Denizli büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Su Altı Arama ekiplerinden destek istedi. Bölgeye gelen balık adamlar bot yardımıyla gölete girdi ve kasanın yerini buldu. Ardından vince bağlanan kasa karaya çıkarıldı. Jandarma ekipleri kasayı alarak detaylı inceleme yapmak üzere el koydu. Bu arada kasa içerisinden çalınan 12.000 TL yaşlı kadına geri iade edildi. Olay sonrası gözaltına alınan Gülsüm M.’nin öz oğlu Turgut M., ve gelini Serpil M., ile yeğeni Ali M., ifadelerinin ardından Jandarma Ekipleri tarafından Kale Adliyesine sevk edildi. (Kaynak: Mericulukus.tv)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku