3. Sayfa:
banner175
Kayak severler Bozdağ'da mahsur kaldı
Nikfer Kayak, Doğa Turizmi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Keysan sosyal paylaşım hesabından Bozdağ’da kayak severlerin mahsur kaldıklarını duyurdu. Keysan paylaşımında “Saat 20.30 itibariyle BOZDAĞDA olumsuz hava koşulları nedeniyle yüzün üzerinde Kayaksever mahsur kalmış durumda” ifadelerini kullandı.
 
DAĞDA 20 SPORCUM VAR
NİKADOS Başkanı Keysan, kayak merkezinde 20 sporcu ve antrenörün dağda olduğunu belirtti. Keysan, “Yoğun tipi nedeniyle dağda bulunanlar sosyal tesislere sığındı. Şuanda kurtarılmayı bekliyorlar. Biz sporcularımızın ailelerine durumdan haberdar ettik. Olumsuz bir durum yok. Mahsur kalanlar sosyal tesislerde bekliyorlar. Beltaş Personeli de halen dağda. Tesislerde herhangi bir olumsuzluk yok ama yolda kalanlar da olabilir. Nikfer’den geçen Afad ekibi, kamyon ve kurtarıcılar, ambulans ve polis müdahale yapıyor. Bir an evvel yolun açılıp dostlarımıza ve çalışan personele ulaşılmasını diliyoruz. Hava şartları nedeniyle yarın kayak olmayacağını herkese duyururuz. Umarız hemen ilk müdahale yapılır ve herkes huzurla evine gider” “ dedi.
 
BÜYÜKŞEHİR’DEN AÇIKLAMA
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:
“Denizli Kayak Merkezimizde aniden bastıran kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesi sıfıra inmiştir. Bu nedenle vatandaşlarımızın can güvenliği ön planda tutularak gündüz saatlerinde tesise gelen misafirlerimiz yol tamamen açılıncaya kadar Denizli Kayak Merkezi'ndeki tesislerimizde misafir edilmektedir. Tesisimizde bir adet ambulans bulunmakta olup herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Vatandaşlarımız sıcak ve kapalı alanda bulunan tesisimizde konforlu bir şekilde misafir edilmektedir. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri yoğun kar yağışına rağmen yol açma çalışmalarını sürdürmektedir.”




 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku