3. Sayfa:
banner175
Kazazede işçinin ailesine tazminat
Hizmet İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, sigorta şirketi tarafından gönderilen 40 bin TL’lik çeki geçtiğimiz yıl ekim ayında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren sendika üyesi Mustafa Gedik’in eşi Zühra Gedik’e teslim etti.
 
Sendika olarak tüm üyelerine ücretsiz ferdi kaza sigortası yaptırdıklarını belirten Başkan Söylemez, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında görevli üyemiz Mustafa Gedik, geçen yıl ekim ayında Bozkurt ilçesine bağlı Tutluca mahallesi yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Geride kalan ailesine sendika olarak destek olduk. Her üyemiz için yaptırdığımız ferdi kaza sigortası kapsamında, sigorta şirketinden gönderilen 40 bin TL’lik çeki de rahmetli üyemizin eşi Zühra Gedik’e sendika binamızda teslim ettik. Kederli ailemize tekrar baş sağlığı diliyoruz. Bizim için tüm üyelerimiz kıymetlidir ve değerlidir. Kimsenin değeri para ve pulla ölçülmez ancak malumlarınız üzere, ülkemizde iş kazalarında Avrupada en ön sıralarda. Bunun için bize üye olan tüm işçilerimizi ferdi kaza sigorta kapsamında sigortalattık. Rahmetli olan Mustafa Kardeşimizin eşine bir nebzede olsa katkı sağlamak adına çeki takdim ettik. Allah böyle açılar yaşatmasın” dedi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku