3. Sayfa:
banner175
Kedinin midesinden tel toka çıktı
Yürümekte güçlük çeken bir sokak kedisi geçen hafta bir hayvansever tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'na götürüldü. Buradaki veteriner hekimler tarafından tedavi altına alınan kedinin sağ arka ayağında yumuşak doku zedelenmesi tespit edildi. Röntgeni çekilen kedinin midesinde ise tel toka bulunduğu belinlendi. Kedi, Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi veteriner hekimleri Hasan Kılınç, Celal Tekelioğlu ve Ali Nail Değirmenci tarafından ameliyata alındı. Midesindeki tel toka çıkarıldı. Sağlığına kavuşan kedi, barınakta bakıma alındı.
 
Veteriner Hasan Kılıç, 'Şeker' ismini verdikleri kedinin sahiplenilmeyi beklediğini ifade ederek, "Kediler, yabancı cisimlere eğilimli hayvanlardır. Cisimleri koklamak, yalamak hatta tadına bakmak isteyebilirler. Kedi besleyenlerden, kedilerin kolayca yutabileceği toplu iğne, peçete, kalem gibi küçük cisimleri ulaşılabilecek yerlere bırakmamalarını istiyoruz" diye konuştu.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku