3. Sayfa:
banner175
Koronavirüs kurallarına uymayanlara ceza kesildi
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadelede etkili yöntemler olan maske ve mesafe kuralı ile sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik denetimlerini hafta boyunca sürdürdü. Polis, kural ihlali yapanlara yine ağır cezalar kesti.

3 KİŞİ KARANTİNADAN KAÇTI
Yapılan koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları için evlerinde karantinada bulunması gereken 3 kişi sokakta yakalandı. Bu kişilere toplam 2 bin 580 lira para cezası kesildi, KYK yurtlarında zorunlu karantinaya alındı.
 
222 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL ETTİ
Hafta içi akşam, hafta sonları da tam gün olarak uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması yine en çok ihlal edilen koronavirüs kuralı oldu. Hafta içinde 118, hafta sonunda da 104 kişi sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis, kısıtlamada sokakta yakaladığı 222 kişiye toplam 204 bin 300 lira para cezası kesti.
 
15 KİŞİYE MASKE TAKMAMA CEZASI
Pandeminin ilk günlerinde en çok ceza uygulanan kural olan maske takma zorunluluğuna büyük oranda uyuluyor. Polis, 8-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 15 kişinin maske takmadığı ya da kurallarına uygun takmadığını belirledi. Bu kişilere toplam 13 bin 500 lira para cezası kesildi.
 
14 KİŞİYE SOSYAL MESAFE CEZASI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle açık bulunan işletmelere yönelik denetimler de gerçekleştirildi. Bu denetimlerde sosyal mesafe kuralına uymadıkları belirlenen 14 kişiye 12 bin 360 lira ceza uygulandı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku