3. Sayfa:
banner175
Koyun otlatan dokuma ustası kaza kurbanı
Bir tekstil fabrikasında dokuma şefi olarak çalışan ve beslediği kurbanlıkları akşamları otlatmaya çıkaran 45 yaşındaki Adem Arslan, Gürlek mahallesindeki arazi de ilerlerken koyunlar bir anda yola doğru koştu
 
Dağılan koyunlarını toparlamak isteyen Adem Arslan’da yola doğru ilerledi. Çardak istikametine giden bir otomobil koyunlara çarptı. Ne olup bittiğini anlamaya çalışırken bu kez de Denizli istikametine doğru seyir halindeki V.İ. idaresindeki 48 YV 202 plakalı otomobil Adem Arslan’a çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle yerde kalan Arslan ağır yaralandı. Bu arada arkadan gelen başka bir otomobil de koyunlara çarparak durabildi. 3 otomobilin karıştığı çift yönlü kazada 5 koyun telef oldu. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı.
 
Çarpma sonucu ağır yaralanan Aslan için hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Bu arada Gürlek yolu geliş ve gidiş olarak bir süreliğine trafiğe kapandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Arslan’a müdahale etti ama tüm müdahalelere rağmen dokuma şefi olarak çalışan 3 çocuk babası Adem Arslan olay yerinde hayata gözlerini yumdu.
 
Acı haber dördüncü çocuklarına 8 aylık hamile olduğu iddia edilen eşine ulaşınca eşi fenalık geçirdi hastaneye kaldırılarak kontrol altına alındı. Meydana gelen üzücü kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Adem Arslan’ın cansız bedeni ise otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

Allah rahmet eylesin. çok adalet sahibi iyi insan.sanırım altınbaşak tekstil de dokuma müdürü.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku