3. Sayfa:
banner175
Kumaş katlama fabrikası, alevlere teslim oldu
Zafer mahallesindeki kumaş katlama fabrikasında, saat 01.00 sıralarında yangın çıktı. Tesiste bulunan tonlarca kumaş ve polyester malzemeler nedeniyle alevler kısa sürede yayıldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin kapalı alanda olması nedeniyle tesisin dışındaki kepenkleri ve duvarları kırarak yangına müdahale edebildi. Tesisin 6 ayrı noktasından müdahale eden ekipler, yangını yaklaşık 3 saatlik çaba sonrası kontrol altına aldı. Tesisteki söndürme çalışmalarında 25 itfaiye aracı ile 40 personel görev aldı.
 
Tekstil fabrikalarında üretilen kumaşların, tesise getirildiği, burada satışa hazır halde katlanıp, paketlendikten sonra tekrar üretildiği fabrikaya gönderildiği belirtildi.
 
Büyük çapta maddi zarara neden olan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
DHA / Ramazan ÇETİN-Deniz TOKAT


banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku