3. Sayfa:
banner175
Kuşpınar'da kontrolsüz dönüş kazası: 3 yaralı 

Kaza, Merkezefendi’nin Kuşpınar Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde dün gece saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Lise yönünden Emek Caddesi istikametine seyir halinde olan Ayşe Ç. yönetimindeki 64 KP 073 plakalı otomobil ile cadde üzerinden 1345 sokağa dönüş yapmak isterken, karşı yönden gelen Kaya E. yönetimindeki 20 S 1202 plakalı minibüsle çarpıştı. 

Kazada otomobil içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan Ayşe Ç. ve yanında bulunan 2 kişiyi önlem amacıyla hastaneye kaldırdı. 

Polis ekipleri kaza yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi kısa süreli olarak trafiğe kapatıldı. Ekipler bir süre trafiği tek şeritten kontrollü olarak sağladı. 

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku