3. Sayfa:
banner175
Madde bağımlısı gencin meyve bıçaklı, ‘siyanür yalanlı' intihar şovu
Olay, Fesleğen mahallesinde meydana geldi. Mericulukus.tv’nin aktardığına göre; madde bağımlısı olduğu belirtilen M.U. 112’yi arayarak siyanür içerek intihar ettiğini ihbar etti.
 
Bölgeye hemen 112 sağlık ve AFAD kimyasal birimi sevk edildi. İl Afet ve Acil Durumun Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer Savunma (KBRN) ekipleri siyanür tehlikesine karşı önce binayı tahliye etti.
 
Bu sırada elindeki bıçakla oturduğu dairenin balkonuna çıkan M.U, elindeki bıçakla tehditler savurmaya başladı. Zaman zaman bıçağı boynuna dayayan M.U. annesinin olay yerine gelmesini istedi. Polis ekipleri genci ikna etmeye çalışırken, evde siyanür olduğunu ve içeceğini iddia etti.
 
Ardından olay yerine gelen anne ise polislerle birlikte oğlunu ikna ederek intihardan vazgeçirdi. Genç ve annesi tedbir amacıyla hastaneye götürüldü.
 
AFAD’ın kimyasal birim ekipleri ise özel kıyafetleri ile özel cihazlarla ev içerisinde, binada ve bahçesinde kimyasal madde ölçümü yaptı.
 
Ancak yapılan ölçümlerde siyanür ya da başka herhangi bir kimyasal maddeye rastlanmadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku