3. Sayfa:
banner175
Mantar ararken uçurumdan düşen adamın cansız bedeni bulundu
Merkezefendi ilçesi Gerzele Mahallesi'ndeki evinden dün öğle saatlerinde çıkan Hasan Ülker, lise öğrencisi olan yeğeni Serkan Aşar (18) ile mantar toplamak için Domuz Deresi mevkisindeki dağlık alana gitti. Ülker, mantar ararken kayıklardan düştü. Serkan Aşar, dağdan inerek yoldan geçenlerden yardım istedi. İhbar üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın arama kurtarma ekipleri ile Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Aşar'ı da yanlarına alarak Ülker'in düştüğü kayalık bölgeye hareket etti.
 
DÜŞTÜĞÜ YERİ BULAMADI
Ancak Aşar, dayısının düştüğü yeri bulamadı. Bunun üzerine Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibinden de destek istenerek arama-kurtarma çalışması başlatıldı. AKUT ekipleri, Ülker'in cep telefonundan gelen sinyalden yerini tespit etti. Ülker, yaklaşık 30 metrelik kayalıklardan düştüğü vadide, 24 saat sonra ölü bulundu. Ülker'in cesedi, bulunduğu yerden güçlükle çıkartılıp, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. DHA / Ramazan ÇETİN

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku