3. Sayfa:
banner175
Marmarise tatile giden tekstil işçileri kaza yaptı: 20 yaralı
Kaza, sabah saatlerinde Marmaris yakınlarındaki Sakar Rampası mevkisinde meydana geldi. Bu sabah erken saatlerde Denizli’den aldığı tekstil fabrikası çalışanlarını günübirlik tatil için Marmaris’e götüren Göksel A. yönetimindeki 20 V 0032 plakalı minibüs, Sakar’a geldiğinde kontrolden çıktı.
 
Şoför Göksel A. frenleri boşaldığı tahmin edilen minibüsü kontrol edebilmek için yolun ortasındaki beton barierlere sürterek durdurmak istedi. Ancak hızlı giden minibüs bu manevra sonrası ters yöne dönerek şarampole sürüklendi ve devrildi.
 
Kaçış rampasına bir kilometre uzaklıkta meydana gelen kazada 6’sı çocuk 20 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi yönlendirildi. Kazada yaralananlar Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma, Köyceğiz ve Marmaris Devlet hastanelerine kaldırıldı.
 
Yaralılardan Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılanlardın birinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku