3. Sayfa:
banner175
Merkezefendi'de kamyonetle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kaza, Merkezefendi’nin Altıntop Mahallesi Çaybaşı Caddesi üzerinde saat 11.30 sıralarından meydana geldi. Hatice E. yönetimindeki 20 RS 242 plakalı otomobil ile Mehmet Ali S.nin kullandığı 16 NYJ 39 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hatice E. hafif yaralandı.
 
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsüne ambulansta müdahale etti.
 
Polis ekipleri ise başka bir kazanın daha yaşanmaması için bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
 
Olay yerine çekici çağıran polis ekipleri, kaza nedeniyle yolun ortasında kalan ve hareket edemeyecek durumda olan otomobili kenara çekip, yoğun akan trafikteki yolu açmak için seferber oldu.

 
Polis ekipleri, otomobili iterek yolu trafiğe açtı.
 
Kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsü Hatice E. kontrol amaçlı hastaneye kaldırılırken, araçlar olay yerine çağrılan çekiciyle yoldan kaldırıldı.
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliMerkezefendiKaza
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku