3. Sayfa:
banner175
Mevlit yemeğindeki puding 316 kişiyi zehirlemiş
Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi’nde bir ortaokulun bahçesinde Eylül ayı başında oğlunun sünneti için mevlit okutan M.U. yaklaşık 600 kişiye bir yemek firması aracılığıyla yemek ikram etmişti. Yemekte tavuk çorbası, köfte, pilav, salata ve tatlı yiyen bazı kişilerde bir süre sonra kusma, baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti görülmesi üzerine kentteki hastanelere başvuran 316 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alınmıştı. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri gıdalarla ilgili numuneleri alarak tahlile göndermişti. Sağlık Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından davette verilen yemeklerden alınan örneklerin incelenmesi tamamlandı, rapor hazırlandı.
 
ZEHİRLENME NEDENİ PUDİNG
Zehirlenme vakasının ardından olay yol açan yemeğin et olduğu üzerinde durulmuştu. Ancak, tahlillerin sonunda zehirlenmenin etten kaynaklanmadığı ortaya çıktı. 316 kişinin günlerce hastanelerde kalmasına yol açan zehirlenmeye pudingin neden olduğu ortaya çıktı. Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan raporun, soruşturmayı yürüten savcılığa da iletildiği öğrenildi. / Kaynak: DenizliHaber.com
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku